Maak hier je eigen AH Bonuskaart!!
(of andere spaarkaart)

Welkom op deze internetpagina, waar in het kort wordt uitgelegd hoe eenvoudig het is om je eigen, unieke bonuskaart, spaarkaart of pasje te maken met een werkende streepjescode. Dit kan zowel voor spaarkaarten van supermarkten, uw videotheekpasje en eigenlijk elk ander pasje waar een streepjescode op zit!

 

Hoe is het ooit begonnen?

Het begon allemaal toen ik met huisgenoten boodschappen ging doen bij de buurtsuper. Ik had nog geen kortingskaart en liep naar de informatiebalie om er een te halen. Wat ik echter kreeg was een enorm saaie kaart waar je echt niet trots op hoeft te zijn. Tijdens de terugrit kwamen we (Erik, Jan-Willem, Maarten en ik) op het idee om de kaart enigszins aan te passen. Je kan natuurlijk een sticker op je spaarkaart plakken óf je past hem radicaal aan:

De kaart ingescand voor de vorm en een beetje met een tekenprogramma bijgewerkt (nieuwe voor- en achterkant). Daarna in Barcode Magic het nummer ingetoetst om een mooie strakke streepjescode te krijgen (inscannen werkte niet helemaal goed). Uiteindelijk laten plastificeren en zie hier het resultaat:

Natuurlijk heb ik hem ook getest, en hij werkte PERFECT!! Vooral de reacties van caissières en mede-klanten waren erg leuk! Zeker als je blijft beweren dat dit ECHT de nieuwe kaarten zijn.... haha! Vanaf dat moment zijn we allerlei pasjes gaan maken. Dus aarzel niet, volg ons voorbeeld en ga lekker aan het klussen.
 

Wat wit u doen:


ZELF EEN KAART MAKEN

 

GALLERY 1 BEKIJKEN
GALLERY 2 BEKIJKEN
<sleutelhangers>
 

PLAATS EEN KAART OP DEZE SITE

 

CHAT OP HET FOK! FORUM OVER DE KAART
<geschiedenis: lees de eerste aanzet>
<geschiedenis: lees het eerste topic>
<geschiedenis: lees het tweede topic>

De kaart van dit moment is:

Maar er zijn nog veel meer kaarten beschikbaar, zoals onder andere:

Wilt u weten wie bovenstaande kaarten gemaakt heeft? Bezoek dan de Gallery!

LET OP: ALS JE EEN KAART UIT DE GALLERY WILT GEBRUIKEN MOET JE DIE RESIZEN NAAR 8,5 x 5,4 CM (exacte maat van de kaart minus de rand) EN DAN JE EIGEN BARCODE ER NOG OVERHEEN ZETTEN. DAT LAATSTE OMDAT ANDERS DE KWALITEIT VAN DE BARCODE WELLICHT NIET HOOG GENOEG IS OM GOED GESCAND TE WORDEN!
 < voor veel mensen schijnt het ook te werken als je de kaarten in een programma als 'Word' plakt (copy & paste)>

Actieve kaart klussers:
http://www.tucana.demon.nl/
http://members.lycos.nl/mixx/


Groeten aan:
Fok!
Mijnkopthee

BedAndDinner
PeperEnLef
CecileKooktVoorJou
Coach Cafe
ROCK PAPER SCISSORS STRATEGY GUIDE


- disclaimer -

Deze site is ooit lang geleden gemaakt door Bart Wittkampf.

Hierbij onderstreep ik dat het gebruik (en maken) van zelfgemaakte kaarten en pasjes voor eigen risico is. Ik draag geen verantwoordelijkheid voor de activiteiten van anderen, en garandeer niet dat zelfgemaakte pasjes door de betreffende organisaties geaccepteerd zullen worden. Informatie op deze pagina's mag niet voor commerciële, illegale of immorele doelstellingen worden gebruikt.

Als u een pasje maakt, gebruikt u dan de barcode die ook op uw echte kaart staat.

Klachten met betrekking tot een zelfgemaakte kaart dienen gericht te worden aan de eigenaar van deze kaart.

Ik kan niet van elk plaatje dat ik toegestuurd krijg controleren of er copyright op rust. Denkt u dat dit met een bepaald plaatje wel het geval is, dan kunt u contact met me opnemen en zal ik het betreffende plaatje direct verwijderen.

Wilt u linken naar deze site, of hierover publiceren? Geen probleem, maar uit nieuwsgierigheid zou ik het graag willen weten....... Ik ben te bereiken per e-mail !

En het allerbelangrijkste: have fun!!